JUST NU! Höstkampanj på Tanumsfönster

JUST NU! Höstkampanj på Tanumsfönster

Våra fönsterexperter ha en gedigen erfarenhet och hjälper dig i dina fönsterval. Gör din beställning innan den 8 oktober så tar du del av våra kampanjpriser.

Tanum - en dynamisk serie
Som kan anpassas för alla stilar

Med dynamiken i serien Tanum anpassar man fönstren till det uttryck du önskar ge ditt hem. Med marknadens bredaste sortiment av spröjs- och posttyper samt möjlighet att välja profil på in och utsida, blir möjligheterna närmast oändliga.

Tanum är ett svenskt och rejält träfönster med en treskikt isolerglaskassett och energi- beläggning som standard. Alla Tanum går att beställa med en utvändig aluminiumbeklädnad som gör fönstren extra tåliga.
 
 

Träfönster

iconWood
Tanum lämnar 20 års garanti mot röta på fabriksmålade träfönster. Ett träfönster kan uppgraderas med många olika tillbehör för att passa just dina behov och husets karaktär.

Standardkulör för träfönster:
Vit (NCS S0502-Y)

Läs mer om tillvalsfärger »
 
 

Träfönster med aluminiumbeklädnad

 iconAlu
Med aluminiumbeklädnad på Tanum-serien får du rötskyddsgaranti på 30 år. Alla produkter i serien kan beklädas med aluminium. Du kan även anpassa fönstret med samtliga tillval.

Standardkulör för aluminium­beklädnad Alu vit (NCS S0502-Y)

Läs mer om tillvalsfärger »
 
 
 
Tanum fönsterkatalog
 
 
 
 

Titta på fönsterna i verkligheten.

Fönster på bild blir aldrig lika bra som i verkligheten. Vi har Tanums utställningar i våra butiker så kom in till oss och titta på dem i verkligheten.