Mumskampanj på kök, bad, förvaring och vitvaror!

Mumskampanj på kök, bad, förvaring och vitvaror!

Drömmer du om ett nytt kök eller badrum? Vår köks- och badrumsexpert Peter Persson, har många års erfarenhet och hjälper dig rita ditt drömkök/badrum. Kontakta honom redan idag så är du ett steg närmare din dröm.

KAMPANJ PÅ KÖK & VITVAROR!

Ett kök från Ballingslöv är mer än en svensktillverkad klassiker! Det är även ett sekel av erfarenhet inom god design och funktionalitet. Ballingslövs kök byggs nämligen för att rymma det viktigaste av allt: Vardagsglädje!

MUMS-AVDRAGET ÄR TILLBAKA!

Nu har vi MUMS-avdrag (rabatt motsvarande momsen) på alla Ballingslövs kök och vitvaror*. Passa på att köpa ett svensktillverkat kök till riktigt bra pris.

*Erbjudandet gäller på kökssnickerier vid köp för minst 70.000 kr samt på utvalda vitvaror i vår vitvarukatalog (fläktar från Fjäråskupan ingår inte i kampanjen)

Erbjudandet kan ej kombineras och gäller t o m 2017-12-03

 

Klicka på bilderna och hämta inspiration i kök- och vitvarukatalogen. 

Ballingslöv kök     Ballingslöv vitvaror

 

KAMPANJ PÅ BADRUM OCH FÖRVARING

Erfarenhet och kvalitet skapar möjlighet att bryta ny mark. Ballingslövs badrumsprodukter är grundade i en vision om att erbjuda innovativ och funktionell design. Ledorden i utvecklingsarbetet är ”Enkelt att köpa – lätt att älska”.

 

MUMS-AVDRAGET ÄR TILLBAKA!

Nu har vi MUMS-avdrag (rabatt motsvarande momsen) på alla Ballingslövs badrumsmöbler* och förvaringssortiment**. Passa på att köpa svensktillverkad badrumsinredning och skjutdörrar och garderobsinredning av hög kvalitet.

*Erbjudandet gäller endast vid köp av minst en kommod med tillhörande tvättställ.

**Erbjudandet gäller endast vid köp av minst 2 skjutdörrar.

 

Erbjudandet kan ej kombineras och gäller t o m 2017-12-03

 

Klicka på bilderna och hämta inspiration i bad- och förvaringskatalogen. 

Ballingslöv Bad     Ballingslöv förvaring