Stäng

Redovisningsansvarig till PoG Woody Bygghandel AB i Malmö

Jag valde att börja jobba här eftersom jag vill jobba på en arbetsplats där beslutsvägarna är korta och där det händer saker hela tiden! Här finns mycket att göra och en lyhördhet kring nya idéer. Min dörr står alltid öppen för att bolla idéer. Så beskriver CFO Weronica sin arbetsplats. Vill du vara en del av hennes team? Du är efterlängtad!

VAD ERBJUDS DU?

Här erbjuds du en varierande tjänst där du jobbar nära CFO och agerar bollplank inom olika frågor i organisationen. Till din hjälp har du två ekonomiassistenter som du leder i det dagliga arbetet och tillsammans utgör ni ett team på tre personer där alla rapporterar till CFO. PoG håller till i fina lokaler och kontoret upplevs som en levande och dynamisk plats med showroom precis utanför dörren och butik en trappa ner.

Välkommen till ett team där alla hjälps åt för att skapa en öppen och härlig kultur. Här finns det alltid projekt att ta tag i. Bolaget växer och tittar ständigt på effektiviseringsåtgärder. Häng med på deras digitaliseringsresa!

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Leda det dagliga arbetet inom redovisningsfunktionen
  • Säkerställa att lagar och gällande regelverk inom extern redovisning efterlevs
  • Månads- och årsbokslut samt årsredovisningsarbete
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Likviditetsplanering
  • Intern kontroll - Utveckling av befintliga och nya rutiner/kontroller samt säkerställa att dessa följs
  • Framtagande av rapporter och enklare resultatanalyser
  • Driva projekt och utredningar 

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tycker du om redovisning och är bekväm i rollen som redovisningsekonom där du är självständig i bokslut sedan ett par år tillbaka. Du skapar dig snabbt en överblick och driver gärna effektiviseringsprojekt. Ditt systemintresse är stort och du har ett analytiskt sinne. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta steget in på en ekonomiavdelning?

HUR GÖR JAG NU?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar PoG Woody med MPYA Finance. 

 

 

ANSÖK HÄR

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se

 

 

POG WOODY BYGGHANDEL

PoG Woody Bygghandel bedriver bygghandel från 6 filialer i Skåne; Helsingborg, Hörby, Malmö, Sjöbo, Södra Sandby och Tomelilla samt ett logistikcenter i Södra Sandby. Försäljning sker med fokus på proffskunder som efterfrågar god kvalitet och en hög kompetens. Bolaget är ett ägarlett bolag i tredje generationen med en budgeterad omsättning på 450 miljoner kr som satsar stort i regionen. Utöver en nylig etablering i Helsingborg kommer etableringar att ske i Löddeköpinge och Hjärup inom en snar framtid.