Stäng

Företaget

Företaget

VD har ordet

Varumärke med familjekänsla

Jag träffade aldrig min farfar, men jag är övertygad att han skulle vara stolt om han fått uppleva hur familjen och våra medarbetare har förvaltat hans livsverk. Det har gått mer än 115 år sedan den första bygghandeln startade i Södra Sandby och idag är verksamheten större än någonsin.

För ett familjeföretag är den personliga omsorgen viktig. Som kund ska du alltid känna dig speciell när du kommer till oss. Familjekänslan är inbyggd i vårt varumärke. Som tioåring tillbringade jag sommarlovet med att måla planket runt varulagret i Södra Sandby av den enkla anledningen att mina föräldrar alltid arbetade. Återstår att se om mina söner gör om den bravaden.

Som VD i tredje generationen är jag dock noga med en sak: att verkligen ta semester tillsammans med min familj. Favoritresmålet är Italien, dit vi återvänder varje sommar för att ladda batterierna.

Numera har PoG Woody Bygghandel sex varuhus runt om i Skåne. Min pappa myntade uttrycket; ”Ett företag kan gå bakåt, stå stilla eller gå framåt och vi gör bara det sistnämnda”. Vi är aldrig nöjda, utan jobbar hela tiden med att förbättra och utveckla oss.

En medveten satsning på kvalitet, tjänster och logistik är några av nycklarna till framgången.

Välkommen att hitta din egen favorit bland våra sex varuhus!

Kalle Gustafsson
VD

 

Karl Gustafsson är den tredje generationen som driver PoG Woody Bygghandel