Stäng

Är du vår nya HR-Chef?

Är du vår nya HR-Chef?

PoG Woody Bygghandel bedriver professionell bygghandel från 6 filialer i Skåne; Malmö, Södra Sandby, Hörby, Sjöbo, Tomelilla och Helsingborg samt ett välutvecklat logistikcenter i Södra Sandby. Med vårt yrkeskunnande och bemötande är det vår målsättning att alltid erbjuda det totalekonomiskt bästa erbjudandet till våra professionella kunder. PoG Woody Bygghandel avlastar och förenklar.  PoG är ett stabilt familjeföretag i tredje generationen med en budgeterad omsättning på drygt 450 miljoner kronor för 2019. Företaget satsar offensivt och har nyligen etablerat oss i Helsingborg, samt kommer att etablera sig i Löddeköpinge samt Hjärup inom snar framtid. Även logistikcentret expanderar.

Vill du ha ett utmanande och utvecklande arbete där du självständigt driver bolagets HR frågor?

Då kan detta vara tjänsten för dig.


Tjänsten

Som HR chef hos PoG ansvarar du för samtliga HR processer, såsom rekrytering, medarbetarsamtal, utbildning och lönerevision, både strategiskt och operativt. Du kommer att utveckla befintliga processer samt ta fram nya där behov finns. Du arbetar aktivt, varje dag, för att chefer och medarbetare ska känna till processerna och efterleva dem i vardagen. Som HR chef har du också en viktig roll att inspirera cheferna till att utveckla branschens bästa arbetsplats och tillsammans skapar ni möjligheter för samtliga medarbetare att vara engagerad, motiverad, ansvarstagande samt våga utmana.

Utöver ovanstående kommer du att fungera som ett HR stöd till samtliga chefer i frågor som rör deras medarbetare tex. inom arbetsrätt och rehabilitering. Du kommer också att vara behjälplig vid rekrytering och introduktion av nyanställda och du kommer att vara en viktig kontaktperson till myndigheter och fackliga parter.

Du arbetar med samtliga filialer och är hela bolagets medarbetare. Tjänsten är direkt underställd VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Vem är du?

Vem är du?
Det krävs en bred uppsättning av förmågor och egenskaper för att driva och utveckla HR arbetet, personalfrågorna och värdegrundsarbetet. Du är flexibel och prestigelös med förmågan att anpassa dig efter vem du träffar och vilken situation du befinner dig i. Du har förmågan att stötta och utveckla cheferna i HR frågor och får dem att växa i sin ledarroll.

Du har erfarenhet från en bred HR roll sedan tidigare, det är viktigt att du känner dig trygg med, och drivs av, processerna inom HR. Du har tidigare stöttat och utvecklat chefer inom området. Erfarenhet av värderingsarbete, förhandlingar och arbetsrätt är mycket meriterande. Du har förmågan att genomföra aktiviteter för att nå uppsatta mål, samt att entusiasmera medarbetarna i processen till att komma till målet. Du känner dig redo för att ta klivet att ta ett övergripande ansvar för HR och att arbeta i en ledningsgrupp. Rätt personlighet värderas högt; nära till skratt, strukturerad och ansvarstagande.

Du är utbildad inom HR eller motsvarande. Eftersom arbetet kräver närvaro efter behovpå samtliga 6 filialer krävs B körkort och tillgång till egen bil.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar PoG med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Nilsson på 0766-471612.

ANSÖK HÄR.