Stäng

VI SÖKER EN PROAKTIV OCH ENGAGERAD BYGGSÄLJARE TILL HELSINGBORG

VI SÖKER EN PROAKTIV OCH ENGAGERAD BYGGSÄLJARE TILL HELSINGBORG

Till PoG Woody Bygghandel i Helsingborg söker vi en proaktiv och engagerad Byggsäljare!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en varierande och självständig tjänst med mycket kundkontakt. Du kommer att vara med och utveckla PoG Woody Bygghandels position på proffsmarknaden i och runt Helsingborg.

För att lyckas i tjänsten kommer det krävas både arbete från filialen men även en del kundbesök. Det ska gå snabbt och effektivt att handla hos oss, men samtidigt ska vi ha en trevlig och personlig stämning. Kunden ska trivas hos oss, men spendera så mycket tid som möjligt på sin arbetsplats, inte hos oss. Därför behöver du förstå kundens behov och situation, ha förmågan att anpassa dig till kundens språk och hjälpa denne på bästa sätt.

I rollen som byggsäljare är du ambassadör för PoG Woody Bygghandel och ansiktet utåt mot våra kunder. Viktigt i tjänsten är att leverera en hög servicenivå.

Eftersom företaget är inne i en expansiv fas finns det för rätt person stora möjligheter att utvecklas vidare inom koncernen.

Bolaget är anslutet till kollektivavtal.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning mot företagskunder samt erfarenhet om byggprocessen, då det är viktigt att kunna vara ett bollplank och stöd för kunden då bygget planeras.

Du har en hög social kompetens och du är en drivande lagspelare med förmågan att skapa goda relationer. Vidare är du självständig, initiativrik och har förmågan att se vad som behöver göras och drivs av att uppnå effektivitet och kundnöjdhet.

Som person är du noggrann, strukturerad och kan hantera många parallella uppgifter.

PoG Woody Bygghandel tillämpar sex månaders provanställning.

Tjänsten är heltid 40 timmar/vecka

 

PoG Woody Bygghandel

PoG Woody Bygghandel bedriver professionell bygghandel från 6 butiker i Skåne; Malmö, Södra Sandby, Hörby, Sjöbo, Tomelilla och under hösten kommer vi även att öppna en filial Helsingborg, PoG Woody har även ett välutvecklat logistikcenter i Södra Sandby.

Med vårt yrkeskunnande och bemötande är det vår målsättning att alltid erbjuda det totalekonomiskt bästa erbjudandet till våra professionella kunder. PoG Woody Bygghandel avlastar och förenklar.

Vi är ett stabilt familjeföretag i tredje generationen med ca 100 anställda och med en budgeterad omsättning på drygt 515mkr under 2018.

 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer, sista dag för ansökan är 31/7 2018.

CV och personligt brev skickas till hakan.levin@pog.se