Stäng

Nyheter och pressmeddelanden

Filtrera listan genom att klicka på önskad nyhetsform.

Är du vår nya HR-Chef?

PoG Woody Bygghandel bedriver professionell bygghandel från 6 filialer i Skåne; Malmö, Södra Sandby, Hörby, Sjöbo, Tomelilla och Helsingborg samt ett välutvecklat logistikcenter i Södra Sandby. Med vårt yrkeskunnande och bemötande är det vår målsättning att alltid erbjuda det totalekonomiskt bästa erbjudandet till våra professionella kunder. PoG Woody Bygghandel avlastar och förenklar.  PoG är ett stabilt familjeföretag i tredje generationen med en budgeterad omsättning på drygt 450 miljoner kronor för 2019. Företaget satsar offensivt och har nyligen etablerat oss i Helsingborg, samt kommer att etablera sig i Löddeköpinge samt Hjärup inom snar framtid. Även logistikcentret expanderar.

Vill du ha ett utmanande och utvecklande arbete där du självständigt driver bolagets HR frågor?

Då kan detta vara tjänsten för dig.


Tjänsten

Som HR chef hos PoG ansvarar du för samtliga HR processer, såsom rekrytering, medarbetarsamtal, utbildning och lönerevision, både strategiskt och operativt. Du kommer att utveckla befintliga processer samt ta fram nya där behov finns. Du arbetar aktivt, varje dag, för att chefer och medarbetare ska känna till processerna och efterleva dem i vardagen. Som HR chef har du också en viktig roll att inspirera cheferna till att utveckla branschens bästa arbetsplats och tillsammans skapar ni möjligheter för samtliga medarbetare att vara engagerad, motiverad, ansvarstagande samt våga utmana.

Utöver ovanstående kommer du att fungera som ett HR stöd till samtliga chefer i frågor som rör deras medarbetare tex. inom arbetsrätt och rehabilitering. Du kommer också att vara behjälplig vid rekrytering och introduktion av nyanställda och du kommer att vara en viktig kontaktperson till myndigheter och fackliga parter.

Du arbetar med samtliga filialer och är hela bolagets medarbetare. Tjänsten är direkt underställd VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Vem är du?

Vem är du?
Det krävs en bred uppsättning av förmågor och egenskaper för att driva och utveckla HR arbetet, personalfrågorna och värdegrundsarbetet. Du är flexibel och prestigelös med förmågan att anpassa dig efter vem du träffar och vilken situation du befinner dig i. Du har förmågan att stötta och utveckla cheferna i HR frågor och får dem att växa i sin ledarroll.

Du har erfarenhet från en bred HR roll sedan tidigare, det är viktigt att du känner dig trygg med, och drivs av, processerna inom HR. Du har tidigare stöttat och utvecklat chefer inom området. Erfarenhet av värderingsarbete, förhandlingar och arbetsrätt är mycket meriterande. Du har förmågan att genomföra aktiviteter för att nå uppsatta mål, samt att entusiasmera medarbetarna i processen till att komma till målet. Du känner dig redo för att ta klivet att ta ett övergripande ansvar för HR och att arbeta i en ledningsgrupp. Rätt personlighet värderas högt; nära till skratt, strukturerad och ansvarstagande.

Du är utbildad inom HR eller motsvarande. Eftersom arbetet kräver närvaro efter behovpå samtliga 6 filialer krävs B körkort och tillgång till egen bil.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar PoG med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Nilsson på 0766-471612.

ANSÖK HÄR.

Läs mer

Är du vår nya HR-Chef?

Foton från tidslinjen

Snön har kommit till Skåne!! 4 snowracers kvar i Sandbybutiken, 250kr (ord.pris 499kr). Med reservation för slutförsäljning. #pogwoody #pogwoodybygghandel #pogwoodysandby#snö#snowracer

Läs mer

Foton från tidslinjen

Missa inte Woody Byggmässa 1 februari!

Vi räknar ner dagarna! Anmäl dig till Skånes proffsigaste Byggmässa - Woody Byggmässa på Malmömässan den 1 februari! Vi bjuder dig på en fullspäckad mässa med mer än 50 grymma utställare, fantastiska mässerbjudanden, gratis lunch, tävlingar med fina priser och happenings på scen med världens starkaste Magnus Samuelsson. Du kommer väl?! Ta gärna med dig dina kollegor. För att få tillträde till mässan anmäler du dig på https://pog.woody.se/byggmassa senast den 20 januari.

Läs mer

Missa inte Woody Byggmässa 1 februari!

Foton från tidslinjen

Byggproffs! Missa inte att anmäla dig till Woody Byggmässa på Malmömässan den 1 februari! Vi bjuder dig på en fullspäckad mässa med mer än 50 grymma utställare och massor av fantastiska mässerbjudanden. Dessutom gratis lunch, tävlingar med fina priser och happenings på scen med världens starkaste Magnus Samuelsson. Du kommer väl?! Ta gärna med dig dina kollegor. För att få tillträde till mässan anmäler du dig på https://pog.woody.se/byggmassa senast den 20 januari. . . #pogwoodybygghandel #pogwoody#byggmässa #woodybyggmässa2019#stoltbyggmaterialhandlare#världensstarkasteman #magnussamuelsson #miatörnblom#malmömässan #byggproffs

Läs mer

Foton från tidslinjen

s omslagsfoto

Byggproffs! Du har väl inte missat att anmäla dig till Woody Byggmässa på Malmömässan den 1 februari? Anmäl dig på www.pog.se Vi bjuder dig på en fullspäckad mässa med mer än 50 grymma utställare och massor av fantastiska mässerbjudanden. Dessutom gratis lunch, tävlingar med fina priser och happenings på scen med världens starkaste Magnus Samuelsson. Du kommer väl?!

Läs mer

s omslagsfoto

Byggproffs! Du har väl inte missat att anmäla dig till Woody Byggmässa på Malmömässan den 1 februari? Anmäl dig på https://pog.woody.se/byggmassa. Anmälan är obligatorisk för att du ska kunna hämta ut din inträdesbiljett i mässentrén. Vi bjuder dig på en fullspäckad mässa med mer än 50 grymma utställare och massor av fantastiska mässerbjudanden. Dessutom gratis lunch, tävlingar med fina priser och happenings på scen med världens starkaste Magnus Samuelsson. Du kommer väl?!

Läs mer

s omslagsfoto

Invigning nya Helsingborgsbutiken 2018.

Läs mer

s omslagsfoto

Foton från tidslinjen

Kurser som ger dig koll på vad som gäller. Nu kan du boka 2019 års utbildningar på www.pog.se. . . #pogutbildningar#utbildningarförbyggproffs#pogwoody #pogwoodybygghandel #stoltbyggmaterialhandlare

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Vi önskar dig ett Gott Nytt År! Nu ser vi fram emot ett spännande 2019 tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och kollegor!🎉 Våra öppettider hittar du på www.pog.se. . . #pogwoodybygghandel #pogwoody #stoltbyggmaterialhandlare#gottnyttår2019 Våra öppettider hittar du på www.

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Vi riktar ett stort tack till alla våra kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt byggår! På pog.se ser du våra öppettider under jul- och nyårshelgen. Vi önskar en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! . . #pogwoody #pogwoodybygghandel #jul#stoltbyggmaterialhandlare

Läs mer

Foton från tidslinjen

s omslagsfoto

Se våra öppettider under jul och nyår här, https://pog.woody.se/sidor-gemensamma/oppettider-jul

Läs mer

s omslagsfoto

NYCKLARNAS ÄGARE ÄR HITTAD. Efterlysning! Vem saknar en nyckelknippa? Upphittad på PoG Woody Bygghandel i Tomelilla den 14 december. Det finns fler saker i knippan. Återfås mot beskrivning. Kontakta vår platschef Jennie Jönsson på jennie.jonsson@pog.se eller 0417-58 53 01.

Läs mer

s omslagsfoto

Barncancerfonden Södra skapar ljusglimtar och ger stöd när det behövs som mest. Vi vill vara med och stödja detta viktiga arbete och väljer därför i år att som julgåva skänka 25 000 kr till Barncancerfonden Södra. Tillsammans gör vi skillnad! Vi önskar en God Jul & ett Gott Nytt År!

Läs mer

s omslagsfoto

Foton från tidslinjen

Barncancerfonden Södra skapar ljusglimtar och ger stöd när det behövs som mest. Vi vill vara med och stödja detta viktiga arbete och väljer därför i år att som julgåva skänka 25 000 kr till Barncancerfonden Södra. Tillsammans gör vi skillnad! Vi önskar en God Jul & ett Gott Nytt År! . . #pogwoodybygghandel #pogwoody #stoltbyggmaterialhandlare #barncancerfondensödra #barncancerfonden

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från PoG Woody Bygghandels inlägg

Ballongerna från invigningsfesten av vår nya butik i Helsingborg har bytts ut mot julpynt🎄. Vi önskar en fin tredje advent!

Läs mer

Foton från PoG Woody Bygghandels inlägg

Foton från tidslinjen

Första snön har fallit i Sjöbo med omnejd och vi har vintersortimentet framme! . #pogwoody #pogwoodybygghandel #pogwoodysjobo #skånskvinter#fiskars#stoltbyggmaterialhandlare

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Trevlig Lucia önskar vi från dagens julbord i Malmö. Där hade vi glädjen att umgås med 250 av våra proffskunder💙 . . #pogwoody #pogwoodybygghandel #pogwoodymalmö #luciafirande #lucia #julpåpog #jul #stoltbyggmaterialhandlare #dittomittkök

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Woodykampen har gått i mål! Tack vare engagemanget från er kunder kommer vi i Woodybygghandelkedjan tillsammans att skänka nästan 30 000 kr till kampen mot prostatacancer. #fuckcancer #pogwoodybygghandel #pogwoody #woodykampen #woodybygghandel #stoltbyggmaterialhandlare

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

En perfekt julklapp med många valmöjligheter! Fråga efter vårt PoG-presentkort i kassan. God jul! . . #pogwoody #pogwoodybygghandel #pogpresentkort #stoltbyggmaterialhandlare

Läs mer

Foton från tidslinjen

Foton från tidslinjen

Välkommen till vår nya PoG-butik på Andesitgatan 12 A, Väla Södra i Helsingborg! . . #pogwoody #pogwoodybygghandel #pogwoodyhelsingborg #stoltbyggmaterialhandlare

Läs mer

Foton från tidslinjen
Nästa >>