Stäng
Succén är tillbaka!

Årets Port 2019

En stor del av alla garageportar i Sverige börjar bli 20-30 år gamla och är ofta en säkerhetsrisk. Med Årets Port 2019 är du på den säkra sidan. Den motordrivna porten är tillverkad med säkerhet i främsta fokus.

Årets Port 2019

Takskjutport, M-profil inkl. motor ProMatic
• Isolerad 42 mm för hög värmeisolering och stabil portrörelse
• Garageportsmotor ProMatic med den moderna säkerhetstekniken BiSecur
• Klarlackad, galvaniserad insida
• Endast hos Hörmann: mekanisk låsning i motorn försvårar uppbrytning av porten
• M-profil, Woodgrain, i 5 kampanjfärger 

Kampanjstorlekar:
2375 × 2000 mm, 2375 × 2125 mm, 2500 × 2000 mm, 2500 × 2125 mm

Garageport med motor från 14.900:-

Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer om kampanjen.


Se hela kampanjbroschyren här. 

Med reservation för eventuella felskrivningar.

 

Smarta tips inför köp av ny garageport

Det är viktigt att tänka långsiktigt när du ska köpa ny garageport. Porten är en investering och ska användas i många år. Den höjer inte bara utseendet utan också värdet på ditt hus.

Hörmann erbjuder marknadens bästa och säkraste produkter och vi ligger i framkant med utvecklingen av morgondagens teknik. Till exempel erbjuder Hörmann Årets Port 2019 motorn ProMatic som är försedd med BiSecur – världens säkraste krypteringssystem för kommunikation mellan handsändare och garageportsmotor.

Att själv montera din nya garageport är fullt möjligt. Oftast är det svåraste momentet att montera ned den gamla porten. Det är viktigt att monteringen blir korrekt för att portens livslängd ska bli så lång som möjligt. Att välja till montage är en bra och säker lösning. På så vis är du säker på att montaget blir korrekt utfört och att alla garantier gäller. Dessutom är tjänsten ROT-berättigad vilket gör det extra prisvärt. Om du väljer en garageport från Hörmann kan du vara säker på ett bekvämt och bekymmersfritt ägande.