Stäng
    • Öppettider
Köp en valfri ytterdörr från Dieden Ekodoor

Få en Yale Doorman på köpet*

Hälsa dina besökare välkomna med en stilfull entré som känns gjuten för ditt hem. Ge fasaden en stilren detalj med alla de praktiska fördelar du förväntar dig av en säker ytterdörr i trä. Välj mellan ett brett omfång av utformningar och färger!

Passa på och byt ytterdörr nu! 

Köp en ytterdörr ur Dieden Ekodoors sortiment och få en Yale Doorman* på köpet! 

Välj mellan ytterdörrserierna:

RETRO

En retroserie som inspireras av 40- 50- och 60-talet och den tid då flera av Sveriges ”moderna” hem byggdes. Funktionalism är ett karaktärsdrag för denna tid som än eller igen, präglar våra ideér om hemmet.

SAMTID

Samtid betecknas av enkla rena linjer och tidlöshet. Men också av uttrycksfrihet. Med en enkel bas kan vi influeras friskt från olika stilar. 

TRADITION

Tradition ligger i botten för våra estetiska värderingar. Balans, harmoni, gediget hantverk och ett stort värde i detaljer som har förfinats under många generationer.

Kampanjen varar 15 april-18 maj 2019.

Yale Doorman gör livet enklare

Med det digitala låset Yale Doorman behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar.

Enkelt
Gör ditt liv lite enklare. Sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Med Yale Doorman kommer du alltid in.

Tryggt
Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

Bekvämt
Skapa tillfälliga koder för besökare eller släpp in dem på distans från din mobiltelefon. Gå ut med hunden, ta ett varv i joggingspåret eller spela fotboll med kompisarna utan att hålla reda på några nycklar. Det finns även möjlighet att skapa tidstyrda koder. Praktiskt ifall du har återkommande service i din bostad.