• Stäng
  Kökskampanj!

  15.000 kr i rabatt*

  Just nu har vi stor kampanj på Ballingslövs kök där du kan få minst 15.000 kr i rabatt*. Vi har även fantastiska priser på vitvaror från Siemens och Electrolux.

  KAMPANJ PÅ KÖK & VITVAROR!

  Just nu har vi stor kampanj på Ballingslövs kök där du kan få minst 15.000 kr i rabatt*. Vi har även fantastiska priser på vitvaror från Siemens och Electrolux.

  *Gäller vid köp av kökssnickerier för minst 70.000 kr.

  RABATTERAT VITVARUPAKET - SIEMENS

  Vid köp av kök får du köpa ett paket från SIEMENS till riktigt förmånligt pris. Nedan ser du vad som ingår i paketet. Det finns möjlighet att uppgradera både ugn och häll, prata med oss så berättar vi mer.

  kampanj siemens

  Paketpris: 19.900 kr 
  Ordinarie pris: 33.115 kr

   

  RABATTERAT VITVARUPAKET - ELECTROLUX

  Vid köp av kök får du köpa ett paket från ELECTROLUX till riktigt förmånligt pris. Nedan ser du vad som ingår i paketet. Det finns möjlighet att uppgradera både ugn och häll, prata med oss så berättar vi mer.

  Paketpris: 19.900 kr 
  Ordinarie pris: 31.740 kr

  Erbjudandet kan ej kombineras och gäller t o m 2018-02-25.

  VÅR EXPERT HJÄLPER DIG

  För vår köks- och badrumsexpert Peter Persson är inget omöjligt. Han har många års erfarenhet inom områdena kök och bad och är det perfekta bollplanket i ditt projekt. Peter är med dig från start till mål och hjälper dig med bla planering och rithjälp. Kontakta honom redan idag och kom igång med ditt projekt.

   peter persson

  Peter Persson
  peter.kok@pog.se
  0416-58 48 04 

   

  KATALOGER

  KÖK, VITVAROR OCH BÄNKSKIVOR

  Ett kök från Ballingslöv är mer än en svensktillverkad klassiker! Det är även ett sekel av erfarenhet inom god design och funktionalitet. Ballingslövs kök byggs nämligen för att rymma det viktigaste av allt: Vardagsglädje!

   

  Klicka på bilderna och hämta inspiration i kök-, vitvaru- och bänkskivekatalogen. 

  Ballingslöv kök     Ballingslöv vitvaror

  Ballingslöv bänkskivekatalog

   

  BADRUM OCH FÖRVARING

  Erfarenhet och kvalitet skapar möjlighet att bryta ny mark. Ballingslövs badrumsprodukter är grundade i en vision om att erbjuda innovativ och funktionell design. Ledorden i utvecklingsarbetet är ”Enkelt att köpa – lätt att älska”.

  Varför inte passa på att se över din badrumsinredning, vi erbjuder just nu förmånliga priser på Ballingslövs badrums-sortiment. Prata med oss så berättar vi mer.

   

  Klicka på bilderna och hämta inspiration i bad- och förvaringskatalogen. 

  Ballingslöv Bad